Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twintig vrouwen Mis(s) Verkiezing bekend

Shownieuws

De twintig vrouwen die kans maken op de titel Mis(s) 2007 zijn geselecteerd. Vanaf nu kan het publiek bepalen welke twaalf kandidaten meedoen aan de finale.

De twintig vrouwen die kans maken op de titel Mis(s) 2007 zijn bekend. Vanaf nu kan het publiek bepalen welke twaalf kandidaten meedoen aan de finale van de Mis(s) Verkiezing, waarin gehandicapte vrouwen de strijd met elkaar aangaan. Op de site van de Tros zijn de foto's van de potentiële Mis(s)en te vinden.

Lucille Werner, die initiatiefneemster van het programma is, is erg onder de indruk van de 'prachtige en krachtige' vrouwen die zaterdag meededen aan de selectiedag. Ook is ze ontzettend trots dat ze de show dit jaar voor de tweede keer mag organiseren. Vorig jaar was het programma al een groot succes. Toen ging Roos Prommenschenckel, die door een aandoening aan haar nek in een rolstoel ligt, er met het kroontje vandoor.

De show viel ook in het buitenland op. Zo werd eind vorig jaar bekend dat de rechten van het programma zijn verkocht aan Groot-Brittannië. Heather Mills, de aanstaande ex-vrouw van Paul McCartney, zou zijn benaderd voor de presentatie.

In Nederland wordt de Mis(s) Verkiezing gepresenteerd door Werner en Jaap Jongbloed. De live-uitzending is op 6 juni.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen