Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geri Halliwell schrijft kinderboeken

Shownieuws

Geri Halliwell lanceert een carrière als schrijfster. Ze gaat kinderboeken schrijven over een heldin van 9 jaar. "Ze is op en top girlpower", zegt ze.

Geri Halliwell lanceert een nieuwe carrière als schrijfster. De voormalige Spice Girl wil een zesdelige kinderboekenboekenreeks schrijven over een heldin van 9 jaar. "Ze is op en top girlpower", zegt ze tegen het Britse persbureau Reuters.

Het idee om te gaan schrijven ontstond volgens Halliwell, die als kinderboekenschrijfster in de voetstappen treedt van Madonna, toen ze zwanger was van haar dochter, de elf maanden oude Bluebell Madonna. Ook gaat ze een bijbehorende single opnemen en komen de verhalen als luisterboeken op de markt. De boeken, die worden uitgegeven door MacMillan Children's Books, komen vanaf volgend jaar mei uit.

De 34-jarige Halliwell werd in de jaren negentig bekend met de Spice Girls. De Britse meidenband scoorde hits met 'Wannabe' en 'Stop'. Halliwell stapte in 1998 uit de groep en bracht in 1999 het soloalbum 'Shizophonic' uit. Ook zong ze in 2001 de soundtrack 'It's raining men' voor de film 'Bridget Jones's diary'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen