Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna neemt zoontje mee naar Malawi

Shownieuws

Madonna lijkt er voor te waken dat haar geadopteerde zoontje David vergeet waar zijn wortels liggen. Ze gaat binnenkort met hem naar zijn geboorteland Malawi.

Madonna lijkt er voor te waken dat haar geadopteerde zoontje David vergeet waar zijn wortels liggen. De popster heeft een reisje gepland naar Malawi, waar het jongetje vandaan komt. Moeder en zoon zullen onder meer een bezoekje aan de biologische vader van David brengen. Dat heeft haar woordvoerder, Liz Rozenberg, bevestigd tegenover de Britse zender ITV.

De woordvoerder ontkent dat de 48-jarige zangeres naar Malawi gaat omdat ze nóg een kindje uit het land wil adopteren, zoals verschillende media suggereerden. Volgens Rozenberg gaat Madonna ook naar Afrika voor haar liefdadigheidswerk. De zangeres werkt samen met een Malawische organisatie die zich inzet voor adoptie. Ook is ze verantwoordelijk voor de bouw van een weeshuis in het Afrikaanse land.

Madonna en haar man Guy Ritchie adopteerden de anderhalf jaar oude David in oktober vorig jaar. Ze hebben samen ook een zoontje, de 6-jarige Rocco. Madonna heeft verder nog een 10-jarige dochter uit een eerdere relatie, Lourdes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen