Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weinstein wil film vol megasterren

Shownieuws

Harvey Weinstein wil het onmogelijke voor elkaar krijgen. De bekendste Hollywood-sterren moeten te zien zijn in de verfilming van de musical 'Nine'.

Harvey Weinstein wil voor een nieuw filmproject het onmogelijke voor elkaar krijgen. De bekendste Hollywood-sterren moeten te zien zijn in de verfilming van de musical 'Nine'. "Ik denk aan Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Nicole Kidman, Judi Dench, Catherine Zeta-Jones en Renée Zellweger", vertelt hij aan de Amerikaanse krant New York Post.

Ook voor de mannelijke hoofdrol denkt Weinstein aan grote namen. George Clooney, Antonio Banderas en Johnny Depp zouden in de running zijn voor de rol van de gedesillusioneerde regisseur Guido Contini. De vele vrouwen in zijn leven spelen in de musical een belangrijke rol. 'Nine' is gebaseerd op de filmklassieker 'Otto e mezzo', van Federico Fellini.

Over de betaling van de sterrencast maakt Weinstein zich geen zorgen. "Daar komen we wel uit", stelt hij nonchalant.

Harvey en zijn broer Bob Weinstein zijn twee van de grootste namen in de Amerikaanse filmindustrie. De broers richtten eind jaren zeventig het filmproductiebedrijf Miramax op, dat verantwoordelijk was voor successen als 'Pulp Fiction' en 'The English Patient'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen