Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss verwikkeld in ijsblokjesincident

Shownieuws

Kate Moss is betrokken geraakt bij een ijsblokjesincident. Het ijsgooien begon als grapje, tot het model een groot blok tegen haar hoofd kreeg gesmeten.

Kate Moss is dit weekeinde betrokken geraakt bij een ijsblokjesincident. Het ijsblokjes naar elkaar gooien met vriendinnen begon als grapje, maar mondde al snel uit in een tranendal toen Kate een groot stuk ijs tegen haar voorhoofd kreeg gesmeten. Onmiddellijk verliet ze de club in Londen, waar ze aanvankelijk een duet zou zingen met vriendje Pete Doherty.

Een bron vertelt aan de Britse krant The Sun dat Kate het gegooi in eerste instantie hilarisch vond. Maar toen ze het ijsblok hard in haar gezicht kreeg en iemand grapte dat ze een ijsblokje op de bult moest leggen, was de lol er voor het model af. In tegenstelling tot rapper Lange Frans, die vorig jaar tijdens een optreden een jongen aanvloog omdat die hem met ijsblokjes zou hebben bekogeld, wist Kate wel haar zelfbeheersing te bewaren. Via de achterdeur maakte ze zich uit de voeten.

Overigens begon het weekeinde voor Kate rooskleurig. Ze zou bij haar woning in de Cotswolds samen met Pete en dochtertje Lila Grace van het lekkere weer hebben genoten. Kate zou bloemen hebben geplukt, terwijl Pete rondreed op een quad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen