Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney draait opnieuw door

Shownieuws

De onlangs afgekickte Britney Spears lijkt opnieuw haar kale hoofdje te hebben verloren. "Onze wereld is zo fijn", kirt ze in een spontaan camera-interview.

De onlangs afgekickte Britney Spears lijkt opnieuw haar kale hoofdje te hebben verloren. In een spontaan camera-interview met roddelsite X17 is een duidelijk verwarde Britney te zien. "Onze wereld is zo fijn", kirt ze met een kinderlijk stemmetje. "Ik ga er bijna van huilen, want onze wereld is echt zo fijn!"

In wat lijkt op een drugstrip ratelt de voormalige popprinses in de camera, terwijl zij een restaurant bezoekt. "Ik wil gewoon echt iets zeggen", verkondigt de 25-jarige zangeres, die een grote zonnebril op haar neus draagt. "Laatst las ik in een blad dat ik zwanger ben, en dat is gewoon zo ontzettend waar. Geloof altijd wat de media beweren, altijd."

Britney is de laatste maanden voortdurend in het nieuws met haar opvallende gedrag. Zo kon het publiek haar edele delen bewonderen, terwijl ze zonder slipje uit de auto stapte, en werd zij op de foto gezet toen zij haar hoofd kaal schoor. Twee keer liet zij zich in een afkickkliniek opnemen, om die na korte tijd alweer te ontvluchten. Een derde keer was zij meer succesvol en bleef zij een maand in behandeling.

Tijdens haar verblijf in de kliniek in Malibu deden verschillende geruchten over haar emotionele gesteldheid de ronde. Zo zou zij lijden aan een postnatale depressie, een eetstoornis en suïcidale neigingen. Het publiek lijkt inmiddels weinig meer voor Britney te voelen. In verschillende enquêtes werd zij onlangs verkozen tot domste en meest ongezonde Amerikaanse ster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen