Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit genomineerd voor Kids' Choice Award

Shownieuws

Jan Smit is een van de kanshebbers voor een Kids' Choice Award. De uitreiking van de kinderpublieksprijzen vindt op 19 mei plaats in Theater Carré in Amsterdam.

Jan Smit is een van de kanshebbers voor een Kids' Choice Award. De 21-jarige zanger maakt kans op de prijs in de categorie voor beste zanger/zangeres. Zijn concurrenten in deze categorie zijn Marco Borsato, EliZe en de Amerikaanse zangeres Hilary Duff.

Woensdag werden in het programma SuperNick de eerste nominaties voor de Kids' Choice Awards bekendgemaakt. Naast de kanshebbers in de categorie beste zanger/zangeres zijn ook de genomineerden voor beste cartoon bekendgemaakt. De tekenfilms Bratz, SpongeBob, Beugelbekkie en Avatar sleepten een nominatie in de wacht. De kanshebbers in de overige categorieën worden de komende weken bekend.

De Kids' Choice Awards worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door kinderzender Nickelodeon. Kinderen kunnen hun stem uitbrengen op de website van de zender. De uitreiking vindt op 19 mei plaats in Theater Carré in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen