Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carlo Boszhard speelt in Les Misérables

Shownieuws

Carlo Boszhard speelt de rol van Thénardier in Les Misérables. De musical gaat in april volgend jaar in prèmiere in het Luxor Theater in Rotterdam.

Carlo Boszhard speelt de rol van Thénardier in de musical Les Misérables. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties bekendgemaakt. De musical, die zeventien jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien was, gaat in april volgend jaar in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling is maar voor een beperkte periode te zien.

Boszhard is vooral bekend als presentator van onder meer Life and Cooking en Staatloterij Live. Zijn musicalcarrière begon bij Van den Ende in de rol van dj Monty in 'Saturday night fever'. Daarna speelde hij Lumière in 'Beauty and the beast'.

Les Misérables, gebaseerd op de beroemde roman van Victor Hugo, gaat over Jean Valjean, die negentien jaar heeft vastgezeten voor het stelen van een brood. Als hij vrijkomt schopt hij het tot fabriekseigenaar en zelfs tot burgemeester. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de Parijse studentenopstand van 1832.

Eerder werd al bekend dat Céline Purcell de rol van Eponine gaat spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen