Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spinvis en Room Eleven-zangeres op de Parade

Shownieuws

Op het rondreizende theater de Parade is dit jaar onder meer de muziek te horen van eenmansband Spinvis en Room Eleven-zangeres Janne Schra.

Op het rondreizende theater de Parade is dit jaar onder meer de muziek te horen van eenmansband Spinvis en Room Eleven-zangeres Janne Schra. Schra zingt 'bekende liedjes van toen' met de band Solo en De Stratenmakers op Zee, waar ook vocalisten als Anne Soldaat van Do-The-Undo en Roos Rebergen van Roosbeef aan meedoen. Het Paradeprogramma is donderdag bekendgemaakt.

Ook het fysieke theater van de Ashton Brothers is te zien en acteurs Jeroen van Koningsbrugge en Michiel Varga komen met de nieuwe voorstelling 'Bandafobia'. In een levensechte supermarkt speelt verder theatergezelschap De Paardenkathedraal een voorstelling.

De Parade biedt ook een podium voor klein theater. Zo is er plek voor de voorstelling 'Sirene' van theatergroep De Bus en is er aandacht voor nieuwe initiatieven zoals studentenfilms.

De Parade gaat op 21 juni van start in Rotterdam, om daarna de tenten op te zetten in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De laatste Paradedag is op 19 augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen