Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Debuutalbum Floortje afgekeurd

Shownieuws

Het concept rondom het debuutalbum van Floortje is afgekeurd. De cd was teveel gericht op een Idols-publiek en daar wil de zangeres en haar productieteam vanaf.

Het concept rondom het debuutalbum van ex-Idols-zangeres Floortje is afgekeurd. De cd was teveel gericht op een Idols-publiek en daar wil de zangeres en haar productieteam vanaf. Volgens haar artiest- en repertoire manager Henkjan Smits is het nieuwe concept en geluid van Floortje steviger en meer volwassen.

De 23-jarige ex-apothekersassistent werkt samen met producers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn aan haar vooralsnog titelloze debuutalbum. De eerste single 'Wake up' verscheen vorig jaar, maar werd geen succes. Floortje laat zich door deze teleurstelling niet uit het veld slaan en is blij met de nieuwe muzikale richting. "Het enthousiasme is alleen maar groter geworden", vertelt zij in RTL Boulevard. "Nou ga ik er echt iets van maken."

Op het nieuwe album, dat eind volgende maand verschijnt, staat ook een duet met de Ierse zanger Ronan Keating. De tweede single van de donkerblonde zangeres uit Almere heet 'Starts with goodbye' en is een cover van een lied van de Amerikaanse zangeres Carrie Underwood. De single ligt vanaf begin maart in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen