Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole aangeklaagd voor misleiden afvallers

Shownieuws

Anna Nicole Smith is aangeklaagd voor het misleiden van slikkers van een afslankmiddel. De blondine is het gezicht van TrimSpa, een fabrikant van afslankpillen.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith is aangeklaagd voor het misleiden van gebruikers van een afslankmiddel. De blondine is het gezicht van TrimSpa, een fabrikant van afslankpillen. Het bedrijf is op dezelfde gronden aangeklaagd.

Janet Luna, een minderjarige gebruikster van de afslankpillen, eist een schadevergoeding. Het is nog onduidelijk of de schade die het meisje heeft geleden eruit bestaat dat ze niet is afgevallen of dat ze lijdt onder bijwerkingen na het pilgebruik. De jonge gebruikster van het middel wil in elk geval dat het bedrijf en Anna Nicole Smith nooit meer beweren dat veel gewicht wordt verloren door het slikken van de pillen.

De 39-jarige Anna Nicole, een voormalige playmate, zegt dat ze door het gebruik van het afslankmiddel bijna veertig kilo is afgevallen. Ze figureert in reclamecampagnes van het merk met 'before'- en 'after'-foto's.

Anna Nicole, wier echte naam Vicki Lynn Hogan is, komt vaker in opspraak. Zo werd ze bij het grote publiek bekend door haar huwelijk met een 89-jarige miljardair. Hij overleed ruim een jaar na het huwelijk. Sindsdien strijdt de blondine met zijn familie om de erfenis.

In september overleed haar 20-jarige zoon in het ziekenhuis op de Bahama's, waar zijn moeder drie dagen eerder beviel van een dochter. Hij zou zijn bezweken aan een overdosis drugs.

Van het bijna vijf maanden oude dochtertje van Anna Nicole is nog onbekend wie de vader is. Een ex-vriend beweert de vader van Dannielynn te zijn. De rondborstige blondine stelt daarentegen dat haar huidige vriend, Howard Stern, de vader van de baby is. De ex-vriend eist een DNA-test om uit te wijzen wie er gelijk heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen