Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboy-model speelt Anna Nicole in film

Shownieuws

Het voormalige Playboy-model Willa Ford speelt de rol van Anna Nicole Smith in een film over de overleden blondine. 'Anna Nicole' toont het leven van Smith.

Het voormalige Playboy-model Willa Ford speelt de rol van Anna Nicole Smith in een film over de onlangs overleden blondine. 'Anna Nicole' toont het leven van de ex-playmate, vanaf haar zeventiende jaar tot aan haar dood. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety. De opnamen voor de onafhankelijke productie beginnen volgende week.

De 26-jarige Ford heeft momenteel een carrière als popzangeres en presentatrice van realityshows. In Amerika scoorde zij in 2001 een hit met 'I wanna be bad'. Begin vorig jaar wierp zij haar kleren af voor blootblad Playboy, waarin ook Smith meermaals te zien is geweest.

Sinds haar dood op 8 februari, veroorzaakt door een overdosis aan medicijnen, is Smith voortdurend in het nieuws geweest. Dinsdagavond werd bekend dat Larry Birkhead, een ex van het model, de vader is van haar zeven maanden oude dochtertje Dannielynn. Officieel staat Howard K. Stern, die ten tijde van haar dood een relatie had met Smith, als vader geregistreerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen