Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Carrey erkent liefde voor Jenny McCarthy

Shownieuws

Jim Carrey heeft zich uitgesproken over Jenny McCarthy. De komiek sprak vol liefde over de blondine tijdens een persconferentie over zijn nieuwe film.

Jim Carrey erkent liefde voor Jenny McCarthy

Jim Carrey heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn vriendin Jenny McCarthy. De komiek sprak vol liefde over de blondine tijdens een persconferentie over zijn nieuwe film 'The number 23'. Dat melden diverse media dinsdag. "We zitten op dezelfde golflengte en steunen elkaar altijd", wordt hij geciteerd in de Britse tabloid The Sun.

De geruchten over een relatie van de filmster en de voormalige playmate staken ruim een jaar geleden voor het eerst de kop op toen Carey zich in een interview liet ontvallen erg op haar te zijn gesteld. In juni leek hun relatie te worden bevestigd toen zij hand in hand werden gespot. In december waren ze zelfs samen te gast bij het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes in Italië. Maar hun relatie werd nooit officieel bevestigd.

Tijdens de persconferentie over zijn nieuwe film stak de 45-jarige Carrey zijn liefde voor de 34-jarige Jenny niet langer onder stoelen of banken. Hij vertelde het gevoel te hebben dat de actrice precies op het juiste moment in zijn leven is gekomen. "Ik heb nog nooit zo opengestaan voor een relatie als toen ik haar ontmoette." De acteur was eerder twee keer getrouwd. Hij heeft een 18-jarige dochter, Jane.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen