Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderwens dilemma voor Ellen DeGeneres

Shownieuws

De kinderwens van Ellen DeGeneres en haar vriendin Portia de Rossi levert een flink dilemma op. De twee kunnen maar niet beslissen wie de draagmoeder wordt.

De vurige kinderwens van Ellen DeGeneres en haar vriendin Portia de Rossi levert een flink dilemma op. De twee kunnen maar niet beslissen wie de draagmoeder van het kindje wordt. "We willen graag kinderen en Ellen wordt de draagmoeder" vertelt Ally McBeal-actrice Portia in het Amerikaanse tijdschrift W Magazine. "Dat gaat niet gebeuren", zegt Ellen in een reactie.

Het stel is sinds twee jaar samen en heeft aangegeven graag te willen trouwen. Comédienne Ellen had eerder een relatie met actrice Anne Heche, die momenteel op Net 5 is te zien in de serie 'Men in trees'. Portia had eerder een relatie met Francesca Gregorini, de stiefdochter van Beatles-drummer Ringo Starr.

Ellen vertelde onlangs dat ze het niet prettig vindt naast haar vriendin over de rode loper te lopen vanwege het grote lengteverschil tussen hen. "Ik voel me altijd net Tom Cruise naast Nicole Kidman", grapte de kleine talkshowhost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen