Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jason Priestley wordt vader

Shownieuws

Jason Priestley en zijn vrouw Naomi Lowde verwachten deze zomer hun eerste kindje. Priestley werd bekend door zijn rol als Brandon Walsh in Beverly Hills 90210.

Jason Priestley wordt vader

Jason Priestley en zijn vrouw Naomi Lowde verwachten deze zomer hun eerste kindje. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 37-jarige acteur en de 31-jarige visagiste trouwden in 2005 op de Bahama's.

Priestley werd bekend door zijn rol als Brandon Walsh in Beverly Hills 90210. De televisieserie over een groep tieners op een chique middelbare school werd tussen 1990 en 2000 uitgezonden door de Amerikaanse zender Fox. De show werd verkocht in 33 landen wereldwijd. In Nederland werd het programma uitgezonden door Veronica.

Na de serie probeerde Priestley voet aan de grond te krijgen in de Amerikaanse filmwereld. De afgelopen jaren kwam hij meer in het nieuws door zijn voorliefde voor racen dan door zijn filmrollen. Hij reed onder meer mee in de Indy Racing League, één van de belangrijkste Amerikaanse autocompetities. In augustus 2002 raakte hij zwaargewond toen hij met zijn raceauto tegen een muur reed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen