Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit reddende engel van de Tros

Shownieuws

Jan Smit speelt voor een show bij de Tros de rol van reddende engel. Het programma omschrijft hij als 'kruising tussen de Suprise Show en All You Need is Love'.

Jan Smit reddende engel van de Tros

Jan Smit vervult voor een nieuwe show bij de Tros de rol van reddende engel. De zanger gaat een programma presenteren dat hij zelf omschrijft als een 'kruising tussen de Surprise Show en All you need is love'. "Ik ga mensen helpen", zei de 21-jarige zanger dinsdag tijdens een persbijeenkomst in Volendam.

De volksartiest heeft een tweejarig contract getekend bij 'de grootste familie van Nederland'. Naast de nieuwe show, die programmaleider Gerard Baars gekscherend 'All you need is Jan' doopte, komt er een derde seizoen van de realitysoap Gewoon Jan Smit. Daarnaast wordt Smit de presentator van de Tros Muziekfeesten.

Zijn enthousiasme voor het vak van presentator betekent niet dat de jonge ster zijn zangcarrière op een lager pitje zet. In het contract met de Tros is bepaald dat jaarlijks twee concertregistraties van de zanger worden uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen