Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barbra Streisand steunt Hillary Clinton

Shownieuws

Barbra Streisand steunt senator Hillary Clinton in haar race voor het Amerikaanse presidentschap. Ook andree Democratische kandidaten krijgen geld.

Barbra Streisand steunt Hillary Clinton

(Novum/AP) - Barbra Streisand steunt senator Hillary Clinton in haar race voor het Amerikaanse presidentschap. Ook de Democratische kandidaten John Edwards en Barack Obama krijgen financiële steun van de zangeres.

De 64-jarige Streisand, die bevriend is met voormalig president Bill Clinton, heeft diens vrouw al meerdere keren financieel gesteund tijdens haar senaatscampagnes. Voor de komende presidentsverkiezingen zet ze in op meerdere kandidaten van Democratische huize.

Aan de drie kandidaten geeft zij het maximaal toegestane bedrag van 1780 euro. "Ik ben heel enthousiast over de kracht van de Democraten tijdens de aanloop naar de verkiezingen in 2008", stelt de artieste in een verklaring. "Ik kijk uit naar een stevig debat."

Eerder kondigde Hollywood-veteraan Elizabeth Taylor aan geld te schenken voor de campagne van Clinton. Steven Spielberg organiseert een benefietavond voor de ambitieuze voormalige First Lady.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen