Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Crocodile Hunter in tv-show dochter Bindi

Shownieuws

'Crocodile Hunter' Steve Irwin is deze zomer te zien in enkele afleveringen van de tv-show van zijn 8-jarige dochter Bindi. Hij kwam in september om het leven.

'Crocodile Hunter' Steve Irwin is komende zomer te zien in enkele afleveringen van de tv-show van zijn 8-jarige dochter Bindi. Dat meldt het Britse persbureau Reuters. De afgelopen najaar omgekomen Australische dierenkenner en zijn dochter begonnen vorig jaar samen aan de opnamen van het programma, dat als doel heeft kinderen te interesseren voor wilde dieren.

De 44-jarige Irwin kwam in september om het leven door een steek van een pijlstaartrog in zijn hartstreek. Na zijn dood besloot Bindi samen met haar moeder Terri door te gaan met de opnamen van 'Bindi: the jungle girl'.

In het programma, dat vanaf 9 juni is te zien op het Amerikaanse Discovery Kids Channel, laat Bindi de kijkers vanuit een boomhut in het regenwoud kennismaken met wilde dieren. Haar ouders komen af en toe langs om verhalen te vertellen over hun ervaringen met wilde dieren.

Terri Irwin krijgt wordt fel bekritiseerd vanwege de manier waarop zij haar dochter in de schijnwerpers zet. Het meisje is sinds de dood van haar vader constant te zien in promotietournees en interviews. Critici vinden Bindi veel te jong om met al deze media-aandacht om te gaan. Weduwe Terri is het daar niet mee eens en zegt dat haar dochter niets liever wil dan in de voetsporen treden van haar beroemde vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen