Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Blunt weer vrijgezel

Shownieuws

James Blunt en zijn vriendin, het Tsjechische model Petra Nemcova, zijn uit elkaar. Ze beëindigden hun relatie vorige maand.

James Blunt weer vrijgezel

James Blunt en Petra Nemcova zijn uit elkaar. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Een bron vertelt het tijdschrift dat de Britse zanger en het Tjechische model al vorige maand een eind aan hun relatie hebben gemaakt. Ze gingen bijna een jaar met elkaar.

Het 27-jarige model en de 32-jarige zanger, die bekend werd met het nummer 'You're beautiful', werden voor het laatst samen gespot in februari toen ze Oscarfeestjes afstruinden. De afgelopen weken werd Blunt steeds vaker alleen gezien in het nachtleven van Hollywood, waarop roddels over een breuk met Nemcova aanzwelden.

Afgelopen weekeinde zou Blunt nog samen met Robbie Williams de populaire nachtclub Teddy's onveilig hebben gemaakt. Verscheidene media meldden dat Blunt het wel erg gezellig had met actrice Lindsay Lohan. Zij zouden samen de club hebben verlaten en hij zou zelfs de nacht bij haar hebben doorgebracht.

James had eerder twee jaar een relatie met zangeres Camilla Boler. Vorig jaar april gingen zij uit elkaar nadat hij was vreemdgegaan met de Britse socialite Tara Palmer-Tomkinson. Nemcova verloor in 2004 haar verloofde, fotograaf Simon Atlee, bij de tsunami in Thailand. Zelf raakte zij gewond bij de natuurramp; ze brak onder meer haar bekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen