Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste hoofdrol in Hollywoodfilm voor Gervais

Shownieuws

De Brit Ricky Gervais gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie 'Ghost Town'. Het is zijn eerste Amerikaanse productie.

Ricky Gervais heeft de hoofdrol bemachtigd in de romantische comedy 'Ghost Town'. De 45-jarige Brit scoort daarmee zijn eerste hoofdrol in een Amerikaanse productie. De opnamen beginnen in oktober in New York, meldt de Amerikaanse website Hollywood Reporter. De Amerikaanse acteur Greg Kinnear speelt ook een rol in de film.

De film gaat over een tandarts die een bijna-doodervaring heeft terwijl hij een routinebehandeling aan zijn gebit ondergaat. Na deze gebeurtenis kan hij dode mensen zien. De overledenen schakelen hem in om contact te leggen met hun nabestaanden.

De regie van de comedy is in handen van David Koepp. Eerder was hij verantwoordelijk voor het script van bioscoophits als 'Jurassic Park' en 'Spiderman'.

De 45-jarige Gervais is een gewild acteur geworden door zijn rol in de comedyserie 'The office', over de perikelen van ambtenaren op een kantoor. De serie won onder meer een Golden Globe. Ook de comedy 'Extras' waar hij in speelt, is een groot succes. Deze serie werd onderscheiden met een Gouden Roos. Momenteel is Gervais in een bijrol te zien in de film 'Night at the museum' met Ben Stiller.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen