Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ron Link verkiest zingen boven relatie

Shownieuws

Ron Link is druk bezig met muziek maken en is niet op zoek naar een vriend. "Ik mag nummers van Phil Collins zingen, dat is toch beter dan seks", vertelt hij.

Ron Link is niet op zoek naar een vriend. In een interview met het homoblad Squeeze vertelt hij op dit moment alleen maar bezig te zijn met muziek. "Ik mag nummers van Phil Collins zingen, dat is toch beter dan seks." Link won vorig jaar het televisieprogramma Tarzan, waarin een hoofdrolspeler voor de gelijknamige musical werd gezocht.

Link vertelt verder hij geen tijd heeft om echt verliefd te worden. "Ik verlies me niet snel, ik heb de tijd nodig om iemand te leren kennen, en die heb ik nu even niet." De ex-Idol gelooft wel in een grote liefde, maar zingen komt op de eerste plaats. "Ik kan nog zo veel leren, ik geniet van elk moment."

De liefde heeft Link dus in de koelkast gezet, maar de 27-jarige musicalster heeft aan aandacht geen gebrek. "Ik vind het heel leuk als ik bij de kassa aangesproken word, maar heb wel een hekel aan al die opdringerige types", zegt hij.

De musical 'Tarzan' vertelt het verhaal van een Brits jongetje dat na de dood van zijn ouders in de Afrikaanse jungle wordt opgevoed door apen. Wanneer hij Jane ontmoet, slaat de twijfel over waar hij thuishoort toe. De rol van Jane wordt gespeeld door Chantal Janzen. 'Tarzan' is vanaf zondag in Scheveningen te bekijken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen