Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurylid Rob Stenders maakt GTST-ster boos

Shownieuws

Mark van Eeuwen, die meedoet aan 'Just the two of us', heeft geen hoge pet op van jurylid Rob Stenders. Mark is er van overtuigd dat de dj een rol speelt.

Mark van Eeuwen, de GTST-ster die meedoet aan 'Just the two of us', heeft geen hoge pet op van jurylid Rob Stenders. De GTST-ster is ervan overtuigd dat de radio-dj een rol speelt in de show.

"Ik heb vorige keer naar het commentaar van die Rob geluisterd", vertelt de blonde acteur, die een nummer uit de film 'Ciske de rat' zong. "Ik moest volgens hem meer bij mezelf blijven, wat ik ook gedaan heb en dan geeft hij me vervolgens een 5. "Hij is niet oprecht", zegt Van Eeuwen. "Ik vind het een 'Harry'."

Linda de Mol en Gordon, de presentatoren van het Tien-programma, zijn milder over de radio-dj. "Ik vind hem erg grappig, ik moet vaak om hem lachen", zegt Linda. Gordon gelooft niet dat het gevreesde jurylid een rol speelt. "Rob is echt zoals je hem ziet in de show", vertelt de zanger. Linda voegt daaraan toe dat Stenders misschien een grote mond heeft, maar 'wel een klein hartje'.

Stenders blijft er nuchter onder. "Ik ben al een hork, een B-acteur, streng en onrechtvaardig genoemd", somt hij op. "Het klopt allemaal." Op de vraag of hij misschien een rol speelt, antwoordt hij: "Nee, ik ben slechts mezelf." Collega-jurylid Esther Hart kan het niet laten om daaraan toe te voegen dat het feit dat hij volledig zichzelf is 'het alleen maar erger maakt'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen