Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy op geboorteakte van dochter Mel B

Shownieuws

Mel B heeft op de geboorteakte van haar pasgeboren dochtertje Eddie Murphy als vader opgegeven. De acteur zegt dat hij de vader niet is.

Mel B heeft op de geboorteakte van haar pasgeboren dochtertje acteur Eddie Murphy als vader opgegeven. De ex-Spice Girl, die ruim een week geleden beviel van Fortuna Daphne Bay, heeft een topadvocaat ingehuurd om aan te tonen dat de acteur ook de vader is van het meisje. Vooralsnog houdt Murphy vol dat hij dat niet is.

Hoewel Mel het belangrijk vindt in het gelijk te worden gesteld, heeft ze ook laten weten dat Murphy zich niet mag bemoeien met de opvoeding van Fortuna. "Daarvoor heeft hij haar te veel pijn gedaan", zegt een vriendin van de zangeres in het Britse tijdschrift Closer. "Ze wil alleen dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt, mocht dat ooit nodig zijn."

Mel B werd vlak nadat ze haar zwangerschap ontdekte door Murphy gedumpt. Hij had vrijwel meteen een nieuwe vriendin. Een jaar geleden scheidde hij van zijn vrouw Nicole Mitchell, met wie hij zes kinderen heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen