Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix biedt levensgrote geboortekaart aan

Shownieuws

Johan Vlemmix heeft een levensgroot geboortekaartje aan Máxima en Willem-Alexander aangeboden. Het kaartje is 3,20 meter bij 1,60 meter groot.

Johan Vlemmix heeft woensdag op Paleis Noordeinde een levensgroot geboortekaartje aangeboden aan prinses Máxima en kroonprins Willem-Alexander. Het kaartje, dat vol staat met creatieve gelukswensen, is 3,20 meter bij 1,60 meter groot. "Het was echt geweldig, iedereen reageerde heel enthousiast op het cadeau", zegt Vlemmix.

De oranjefanaat kreeg het idee toen hij vorig jaar in Den Bosch De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen organiseerde. Hij riep kaartenmakers op naar de beurs te komen om samen de megagrote kaart in elkaar te knutselen.

Máxima beviel dinsdag van een dochter, van wie de naam vrijdag bekend wordt. Het is het derde kind van de 39-jarige Willem-Alexander en de 35-jarige Maxima. Volgens de koningshuisfan gaat het meisje Anastacia heten. "In ieder geval iets met een A, om de traditie voort te zetten." De eerste twee dochters van het prinselijke paar heten Amalia (3) en Alexia (1).

De carnavalsliefhebber werd rond 1996 bekend met een fanclub voor de toenmalige vriendin van prins Willem-Alexander, Emily Bremer. Ook loste hij het startschot voor de deelnemers in het programma 'Ter land, ter zee en in de lucht', waar hij later als jurylid fungeerde. In 2002 en 2003 deed hij zonder succes mee aan de Tweede Kamerverkiezingen met de Partij van de Toekomst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen