Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Syb van der Ploeg wil duo vormen met Beau

Shownieuws

Syb van der Ploeg denkt erover om met Beau van Erven Dorens een duo te vormen en samen op te treden. De Fries was verrast door het talent van de presentator.

Syb van der Ploeg denkt erover om met Beau van Erven Dorens een duo te vormen en samen op te treden. Beau en Syb leerden elkaar kennen achter de schermen bij 'Just the two of us'. "Beau heeft me echt verrast met zijn optredens in de show", zegt de Fries, die furore maakte met de band De Kast. Vooral het feit dat Beau een groot liefhebber is van het Nederlandse lied, vindt Syb leuk. "We zijn nu bezig om te kijken of we samen ook wat dingen kunnen doen."

In het Tien-programma vormt Van der Ploeg een duo met Sonja Silva, die hij een fantastische zangeres noemt. "Ik weet zeker dat er een zangcarrière voor haar is weggelegd", zegt hij. "Ze is een van de betere zangeressen die ik ken." Zodoende wil de 40-jarige Syb ook na het programma een keer met Sonja optreden. En ook Silva is daar ook voor in. "Het lijkt me fantastisch om nog eens iets met Syb te doen."

Het stel kan dan ook erg goed met elkaar opschieten. "Mijn moeder noemt ons al Hepie & Hepie, omdat we echt twee handen op één buik zijn", lacht de actrice. Ze is niet van plan om na afloop van de show actief aan een zangcarrière te gaan werken. "Het moet dan een ongelooflijk leuke single zijn, waar ik echt geen nee tegen kan zeggen."

Syb heeft niet alleen plannen met Beau en Sonja. Ook Edwin Evers kan op een belletje van de Fries rekenen. De radio-dj doet ook mee aan 'Just the two of us' en is samen met zijn partner Berget Lewis een groot kanshebber om als winnaar uit de bus te komen. "Ik heb al vaker opgetreden met de Edwin Eversband, dus het lijkt me ook heel leuk om nog eens wat met hem te zingen", zegt Syb.

De 538-dj weet nog van niets. "Wie zeg je? Syb? Nee, dat hoor ik nu voor het eerst", lacht hij. Evers heeft nog niet echt nagedacht of hij iets gaat doen met zijn zangtalent. "Misschien dat ik een keer ga zingen met mijn band, verder weet ik het nog niet." Hij geeft in ieder geval zijn baan bij Radio 538 nog niet op. "Nee, dat zou niet verstandig zijn, want in de aankomende show moet ik dansen."

Vanaf maandag zingen de vier overgebleven koppels elk twee nummers tijdens de show op Tien, die gepresenteerd wordt door Gordon en Linda de Mol. Monique Smit en Xander de Buisonjé, Edwin Evers en Berget Lewis, Mark van Eeuwen en Nurlaila Karim en Sonja Silva en Syb van der Ploeg zijn nog in de race.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen