Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead zegt klaar te zijn voor vaderschap

Shownieuws

Larry Birkhead zegt klaar te zijn voor het vaderschap. Dinsdag wees een DNA-test Birkhead aan als vader van de baby. De fotograaf heeft geen andere kinderen.

(Novum/AP) - Larry Birkhead heeft geen andere kinderen naast Dannielynn. Toch zegt hij klaar te zijn voor het vaderschap. Dinsdag wees een DNA-test de 34-jarige fotograaf aan als verwekker van Dannielynn, de dochter van wijlen Anna Nicole Smith. "Ik vind het echt vervelend om dit tegen jullie te moeten vertellen, maar ik zei toch dat ik het was", zei Birkhead grijnzend tegen de pers.

Over de biologische vader van het zeven maanden oude meisje is niet veel bekend. Larry Birkhead groeide op in Kentucky. Zijn voormalige advocate Debra Opri wil niet zeggen hoeveel broers en zussen de fotograaf heeft, maar er wordt gefluisterd dat hij een tweelingbroer heeft.

In januari vertelde Birkhead Larry King op nieuwszender CNN dat hij neefjes en nichtjes heeft voor wie hij is aangewezen als voogd. Deze kinderen zullen bij hem terechtkomen als zijn broers en zussen iets overkomt.

Birkhead ontmoette de voormalige playmate Smith in 2003 op een jaarlijks feest in Kentucky. Een jaar later bloeide er iets moois op tussen de twee op hetzelfde feest, toen Anna Nicole de blonde fotograaf meevroeg naar een ander feestje om foto's te maken. "Van het één kwam het ander", vertelde hij in een praatprogramma.

Smith en Birkhead gingen in mei vorig jaar uit elkaar, toen Anna Nicole vijf maanden zwanger was. Howard K. Stern, de advocaat van Smith, staat op het geboortecertificaat als vader van Danielynn. Hij had ten tijde van de dood van Smith een relatie met haar. Volgens Birkhead was de advocaat jaloers op zijn relatie met de blondine en heeft hij hen uit elkaar gedreven.

Anna Nicole Smith, die eigenlijk Vickie Lynn Hogan heet, overleed op 8 februari op 39-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. Ze had zeker negen middelen ingenomen, waaronder een zwaar slaapmiddel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen