Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sven en Geertje winnen Mijn Tent is Top

Shownieuws

Sven en Geertje hebben Mijn Tent is Top gewonnen. Tv-kok Herman den Blijker overhandigde aan de winnaars een cheque van driehonderdduizend euro.

Sven en Geertje zijn de winnaars geworden van de realityserie Mijn Tent is Top. Uit handen van presentator Herman den Blijker ontvingen de gelukkige winnaars een cheque van driehonderdduizend euro. In hun restaurant Coquille kunnen gasten volgens het stel lekker ongedwongen eten, maar wel in het hogere segment. Het restaurant heeft een open keuken en op de achtergrond klinkt loungemuziek.

In Mijn Tent is Top kregen vier koppels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden en Den Bosch een kaal pand toegewezen. In een paar weken tijd moest de ruimte worden verbouwd en ingericht. Daarnaast moesten de kersverse eigenaars op zoek naar personeel, een menu samenstellen en inkopen doen.

Nadat de vier zaken hun deuren hadden geopend, begon de strijd. Het koppel dat de best lopende tent wist op te zetten, ging als winnaar met de cheque aan de haal. Sven en Geertje versloegen in de finale Frieda en Frank met hun restaurant Doozo in Leeuwarden.

De finale van de realityserie van Den Blijker trok dinsdag 826 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen