Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caroline Tensen belicht achterkant van glamour

Shownieuws

In haar columns toont Caroline Tensen dat zij niet bang haar gemanicuurde nageltjes vies te maken. "Ik belicht juist de achterzijde van de glamour", zegt ze.

In haar columns toont Caroline Tensen dat zij niet bang is om haar gemanicuurde nagels vies te maken. Zo ging zij zonder morren met dweil en sop aan de slag toen boezemvriend Leco Zadelhoff in zijn nieuwe huis trok. "Ik belicht juist de achterzijde van de glamour", stelt de presentatrice dinsdag, na de presentatie van haar eerste bundel.

Ook Zadelhoff, die al bijna achttien jaar bevriend is met Tensen, herinnert zich de hilarische column, die eerder in de glossy Beau Monde verscheen. "Dat zijn doldwaze situaties, want er gebeurt altijd wel wat", vertelt de visagist en haarstylist. "Er kwam een groepje meiden langs met stofzuigers en 's middags kwamen er een paar bitterballen brengen."

Voetbalvrouw Estelle Gullit behoorde tot het groepje dat zorgde voor de versnaperingen. "Ik kwam met patat aanzetten, terwijl zij alles aan het schoonmaken waren", vertelt de goedlachse blondine. Dat zij regelmatig ter sprake komt in de schrijfsels van Tensen, vindt Estelle alleen maar leuk. "Car zit in mijn hart, ze is een heel goede vriendin van me", glundert ze. "We zien elkaar vaak op verjaardagsfeestjes en dameslunches. Het is zo leuk om te zien hoe ze daar dan over schrijft."

'Leuk' is ook het woord dat Tensen veelvuldig gebruikt om haar pennenvruchten te omschrijven. "Ik ben geen schrijfster", bekent de presentatrice, die bekend is van televisieshows als 1 tegen 100 en 'Je leven in de steigers'. "Maar blijkbaar worden mijn stukjes leuk en makkelijk ontvangen. Het gaat bij mij niet om mooie volzinnen, maar om de inhoud."

Die inhoud bestaat vooral uit de dagelijkse beslommeringen in huize Tensen. Het opvoeden van haar twee kinderen, weekeindjes weg met vriendinnen en de strijd tegen de kilo's, het komt allemaal aan bod. "Ik ben eigenlijk gewoon een hard werkende vrouw", legt ze uit, "die net als veel andere vrouwen een drukke baan heeft, kinderen moet grootbrengen, aan de lijn is en vaak niet weet wat ze aan moet trekken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen