Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe nummers Police maken geen indruk'

Shownieuws

De nieuwe nummers van de Britse band The Police hebben geen indruk gemaakt op hun platenmaatschappij. "Niemand was enthousiast over de nieuwe demo's."

De nieuwe nummers van de Britse band The Police hebben geen indruk gemaakt op de platenmaatschappij van de band. "Niemand was enthousiast over de nieuwe demo's", onthult een bron aan The New York Daily News. De nummers zouden te veel lijken op die op albums van zanger Sting. Ook werd gefluisterd dat de band op zoek zou zijn naar een nieuwe platenmaatschappij.

Een bron bij Interscope, een dochteronderneming van platenmaatschappij A&M, beweert echter dat de band helemaal geen demo heeft gemaakt. "We hebben nog geen muziek gehoord, The Police staat gewoon nog onder contract bij ons", zegt een woordvoerder. "Ik denk ook niet dat ze zullen veranderen van maatschappij."

The Police werd bekend in de jaren tachtig, met nummers als 'Roxanne' en 'Message in a bottle'. Na een afwezigheid van 24 jaar kondigde de band onlangs aan weer te gaan toeren. The Police geeft in september een concert in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen