Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon haalt Linda over tot duet

Shownieuws

Gordon heeft Linda de Mol overgehaald om een duet met hem te zingen. Het presentatieduo zingt een nummer in de finale-uitzending van 'Just the two of us'.

Gordon heeft Linda de Mol overgehaald om een duet met hem te zingen. "Linda en ik zingen samen een nummer in de finale-uitzending van 'Just the two of us'", vertelt de goedlachse zanger maandag. Linda is iets terughoudender. "Ik probeer nog moed te verzamelen, maar ik denk dat ik het doe," zegt Linda, die met Gordon het Tien-programma presenteert. "Ik doe het dan één keer en de vakjury mag geen commentaar geven."

Linda heeft ervaring op zanggebied. In 1991 bereikte ze met de single 'Beethoven' de 35e plaats in de top 40. Het nummer, dat geschreven werd door Henk Temming, bleef drie weken in de hitlijsten staan.

Welk nummer het duo gaat zingen is nog onbekend. Het wordt in elk geval geen lied uit het repertoire van de 38-jarige zanger. "Nee, we doen alleen hits", grapt hij. "Ik weet al welk lied het wordt, maar het is nog een verrassing voor Linda." De blonde presentatrice maakt zich er nog niet druk om. "Ik moet eerst wennen aan het idee dat ik echt live ga zingen, dus ik maak me nog helemaal niet druk over het nummer dat ik straks moet brengen."

Gordon heeft Linda tot een duet verleid, maar eerder praatte de 42-jarige presentatrice hem al uit de kleren. Voor haar Linda Magazine haalde ze Gordon over tot een fotoshoot in badkleding. Zelf moest ze er ook aan geloven. "Ik moet zeggen dat Gordon de zwembroek goed kon hebben", verklapt Linda. "Dat had ik een halfjaar geleden niet gedacht." Ook Gordon is tevreden met het resultaat van de fotoshoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen