Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Sissing presenteert Musical Awards Gala

Shownieuws

Frits Sissing presenteert op 21 mei het achtste John Kraaijkamp Musical Awards Gala. Het is de eerste keer dat Sissing de presentatie van de show op zich neemt.

Frits Sissing presenteert op 21 mei het achtste John Kraaijkamp Musical Awards Gala. Het is de eerste keer dat de 43-jarige Sissing de presentatie van de show op zich neemt. De Avro zendt de show live uit op Nederland 1. De nominaties voor de Nederlandse musicalprijzen worden op 7 mei bekendgemaakt.

Tijdens het gala worden vijftien prijzen uitgereikt: twaalf John Kraaijkamp Musical Awards, de oeuvreprijs en de ANWB Publieksprijzen voor beste grote en beste kleine musical. Ook worden tijdens de groots opgezette show voorproefjes gegeven van musicals voor het komende seizoen.

De jury van de Musical Awards bestaat uit Jacques d'Ancona, Marjan Berk, Koen van Dijk, Haye van der Heyden, Mary Michon, Tom Odens, Barry Stevens en voorzitter Rob Wiegman.

Presentator Frits Sissing werkt sinds juni 2000 bij het Avro-programma Opsporing Verzocht. Hij begon zijn televisiecarrière bij de Amsterdamse regionale televisiezender AT5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen