Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum terug in 'Grease'

Shownieuws

Jim Bakkum keert vrijdag in Apeldoorn terug als Danny Zuko in 'Grease'. De zanger raakte eind februari gewond tijdens een opvoering van de musical.

Jim Bakkum keert vrijdag in Apeldoorn terug als Danny Zuko in 'Grease'. De zanger raakte eind februari gewond tijdens een opvoering van de musical in Almere. De terugkeer van zijn tegenspeelster Bettina Holwerda laat nog even op zich wachten, meldt producent V&V dinsdag. "Ik ben blij om weer te kunnen spelen, maar baal als een stekker dat het zonder Bettina is", laat Bakkum weten.

De ex-Idol en Holwerda, die de rol van Sandy vertolkt, kregen bij het ongeval de schrik van hun leven. De auto waarin zij opkomen belandde in de orkestbak. Daarbij liep Bakkum een zware hersenschudding op, en brak Holwerda haar pols op zeven plaatsen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. De rollen van Danny en Sandy werden overgenomen door William Spaaij en Madelon van der Poel.

Holwerda, die eerder te zien was in de musical 'Mamma Mia!', moet nog een aantal weken rust houden voordat ze weer de bühne op mag. "Ik kom dit seizoen weer terug, helaas iets later dan Jim, maar ik zal er weer staan", stelt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen