Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vloekende realityster gearresteerd

Shownieuws

Jason Wahler vloekte en tierde toen hij dit weekeinde in de boeien werd geslagen. De realityster slingerde racistische taal naar het hoofd van een politieagent.

(Novum/AP) - Jason Wahler, bekend van de MTV-serie Laguna Beach, vloekte en tierde toen hij dit weekeinde in de boeien werd geslagen. De realityster slingerde racistische en tegen homo's gerichte taal naar het hoofd van een politieagent, die hem zondag in een hotel in Seattle arresteerde voor het mishandelen van een beveiligingsmedewerker.

Het 20-jarige heethoofd zou de man in het gezicht hebben gestompt. De politie trof een naar alcohol riekende Wahler bewusteloos aan op de derde verdieping van het hotel. Na enkele uren op het politiebureau te hebben doorgebracht, werd hij op borgtocht vrijgelaten.

Het is de derde keer sinds september dat de tv-bekendheid is gearresteerd. Vorige maand werd hij veroordeeld tot een celstraf van zestig dagen voor het mishandelen van een donkere man. Ook toen zou hij racistische taal hebben gebruikt. De rechter droeg hem op bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten bij te wonen en een eendaags programma te volgen bij het Museum of Tolerance in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen