Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Romantisch Pasen voor Scarlett en Ryan Reynolds

Shownieuws

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds hebben een romantisch paasweekeinde achter de rug. De twee zijn meermaals in clubs en restaurants in New York gespot.

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds hebben een romantisch paasweekeinde achter de rug. De twee zijn meermaals in New York gespot, waar zij verschillende clubs en restaurants bezochten. "Ryan kuste Scarlett op de wang en ze ging helemaal blozen", meldt een anonieme bron aan entertainmentwebsite PerezHilton.

Naar verluidt had het stel zondag een aantal vrienden uitgenodigd voor een luxe lunch in een hotel in New York. "Ze hielden elkaars handen vast en ze zagen er heel gelukkig uit", weet ook People te melden. Volgens het Amerikaanse tijdschrift wilden de woordvoerders van de sterren wilden niets zeggen over de affaire.

De 22-jarige Johansson vertelde onlangs nog aan het Amerikaanse tijdschrift Seventeen niet op zoek te zijn naar een man. "Ik concentreer me niet op een man", zei de blonde actrice, die in de media werd gekoppeld aan onder anderen Justin Timberlake. "We leven in een wereld waarin twee vrijgezellen meteen aan elkaar worden gekoppeld. Vooral als ze beroemd zijn."

De 30-jarige Reynolds verbrak in februari zijn verloving met zangeres Alanis Morissette. De acteur was vijf jaar met haar samen. Johansson heeft een relatie van een twee jaar met acteur Josh Hartnett achter de rug. De twee gingen eind vorig jaar uit elkaar. De reden van de breuk zou het drukke werkschema van beide sterren zijn geweest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen