Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe ontkent relatie met Jan Smit

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen is niet verliefd op Jan Smit. In de Telegraaf ontkent de actrice dinsdag de geruchten over een relatie tussen haar en de zanger.

Yolanthe ontkent relatie met Jan Smit

Yolanthe Cabau van Kasbergen is niet verliefd op Jan Smit. Dat vertelt ze dinsdag in De Telegraaf. "Ik vind Jan heel lief. Maar verliefd op hem ben ik niet." De laatste weken gingen er geruchten over een relatie tussen de 21-jarige ONM-actrice en de even oude volkszanger, nadat er foto's verschenen waarop zij samen feestend te zien waren.

Volgens Yolanthe zijn zij en Jan 'maatjes'. "Dan is het logisch dat we met elkaar uitgaan toch?" De twee kennen elkaar al heel lang. "We hebben elkaar via onze moeders leren kennen en ik kan het ook heel goed vinden met Jans zusjes Jenny en Monique", vertelt de actrice.

De donkerharige schone vindt het wel eens moeilijk dat haar liefdesleven zo breed uit wordt gemeten in de pers. "Ik ben al aan zoveel mannen gekoppeld. Mijn liefdesleven lijkt een heel stuk spannender dan mijn echte leven", verzucht ze. "Soms vind ik het ook wel vervelend dat er zo over mij wordt gepraat."

De media-aandacht verkleint volgens haar ook de kans op een serieuze relatie. "Jan en ik krijgen bijvoorbeeld ook nauwelijks de kans om elkaar beter te leren kennen, want alles wat we samen doen, komt meteen in de krant of op tv. Heftig hoor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen