Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voetbalvrouwen zijn troost voor John de Mol

Shownieuws

Voetbalvrouwen kan worden gezien als een pleister op de wonde van John de Mol. De serie van het kwakkelende Tien werd zondag door 946 duizend mensen bekeken.

De serie Voetbalvrouwen kan worden gezien als een pleister op de wonde van John de Mol. De serie van het kwakkelende Tien werd zondag door 946 duizend mensen bekeken. Strategisch geprogrammeerd na De Wedstrijden, trekt het programma al enkele weken een klein miljoen kijkers.

Het succes van Voetbalvrouwen, waarin Leontine Borsato en Nicolette van Dam meespelen, doet denken aan dat van Gooische Vrouwen. De eerste aflevering van de komedieserie van Tien hield eind 2005 1,6 miljoen mensen aan de buis gekluisterd.

De nieuwe serie, waarin het lief en leed van vier voetbalvrouwen centraal staat, is één van de weinige Tien-programma's die het goed doen. Shows waar veel van werd verwacht, zoals 'Just the two of us' en Koppensnellers, laat de gemiddelde kijker links liggen. De voetbalsamenvattingen in De Wedstrijden trekken wekelijks op zondagavond een kleine twee miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen