Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lezers Us Weekly gokken op vader Dannielynn

Shownieuws

De lezers van het Amerikaanse showbizzblad Us Weekly weten het zeker. Niet Howard K. Stern, maar Larry Birkhead verwekte de baby van Anna Nicole Smith.

De lezers van het Amerikaanse showbizzblad Us Weekly weten het zeker. Niet Howard K. Stern, maar Larry Birkhead verwekte Dannielynn, de baby van de onlangs overleden Anna Nicole Smith. Slechts twaalf procent van de stemmers gelooft dat Stern de papa is, ook al staat hij geregistreerd als de officiële vader.

Naar verwachting worden dinsdag de resultaten van een vaderschapstest bekend gemaakt, waaruit moet blijken wie zich vader van de zeven maanden oude Dannielynn mag noemen. Birkhead, een ex van Smith, dwong de test af, omdat hij er zeker van is dat hij het meisje heeft verwekt. Ook prins Frederic von Anhalt, de man van Zsa Zsa Gabor, stond DNA-materiaal af.

Meer dan 6600 mensen hebben inmiddels op de website van Us Weekly hun stem uitgebracht. Niet meer dan een procent denkt dat Von Anhalt het bij het rechte einde heeft. Meer dan 5700 stemmen gaan naar Birkhead.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen