Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zaak over dood zoon Anna Nicole Smith hervat

Shownieuws

De rechtszaak over de dood van de zoon van Anna Nicole Smith is dinsdag hervat. Het gerechtelijk onderzoek moet meer duidelijkheid scheppen over Daniels dood.

(Novum/AP) - De rechtszaak over de dood van de zoon van Anna Nicole Smith is dinsdag hervat. Het gerechtelijk onderzoek moet meer duidelijkheid scheppen over zijn dood.

De 20-jarige Daniel Smith overleed in september. De doodsoorzaak wordt gezocht in een combinatie van drugs en medicijnen. Dinsdag werd bepaald welke getuigen worden gehoord in een poging te achterhalen of het om een ongeluk, een zelfmoord of een misdrijf gaat.

De eerste getuigen die door de jury worden opgeroepen, zijn personeelsleden van het ziekenhuis waar Daniel overleden is. Ook Howard K. Stern, de partner van de vorige maand overleden Anna Nicole, zal worden gehoord. Ook kan een verklaring die Anna Nicole gaf na de dood van haar zoon worden gebruikt als getuigenis.

Anna Nicole Smith trouwde in 1985 met Bill Smith, met wie ze Daniel kreeg. Het stel scheidde na twee jaar huwelijk. In 1994 trouwde de ex-playmate met oliemagnaat Howard J. Marshall. Na zijn dood, veertien maanden later, kwam Smith in een jarenlange juridische strijd terecht met de familie van Marshall om zijn erfgoed.

Vorig jaar schonk ze het leven aan dochtertje Dannielynn. Drie dagen na de bevalling overleed Daniel in het ziekenhuis naast haar bed. Anna Nicole stierf vorige maand aan een overdosis medicijnen. Wie de vader is van de zes maanden oude Dannielynn, is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen