Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Allegra Versace lijdt aan anorexia

Shownieuws

Allegra Versace, de 20-jarige dochter van modeontwerpster Donatella Versace, lijdt aan de eetstoornis anorexia aervosa. Dat maakte een woordvoerder bekend.

(Novum/AP) - Allegra Versace, de dochter van modeontwerpster Donatella Versace, lijdt aan de eetstoornis anorexia nervosa. De 20-jarige Allegra is onder behandeling voor de ziekte. Dat maakte een woordvoerder van Versace dinsdag bekend.

In een verklaring lieten de Italiaanse Versace en haar ex-man Paul Beck weten dat Allegra al jaren kampt met de ziekte. "Ze krijgt de beste medische zorg die er is, en het gaat goed", verklaarden zij. "We doen ons best haar te helpen, en we vragen de media om Allegra zo veel mogelijk met rust te laten."

De 51-jarige Versace, de zus van Gianni Versace, bevestigde het nieuws eerder in de entertainmentshow 'The insider', naar aanleiding van alle geruchten die over haar dochter de ronde deden.

Gianni Versace zette in 1978 het kledingimperium Versace op. Hij werd doodgeschoten in 1997, waarop zijn zus Donatella het stokje van hem over nam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen