Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader aanwezig bij seksscènes Thora Birch

Shownieuws

De vader van Thora Birch wilde aanwezig zijn bij de opnamen van seksscènes voor haar nieuwe film. Het is gebruikelijk dat seksscènes op de set besloten zijn.

De crew van de film 'The winter of frozen dreams' werd maandag opgeschrikt door onverwacht bezoek. De vader en manager van hoofdrolspeelster Thora Birch stond erop aanwezig te zijn bij de opnamen van seksscènes met zijn dochter in de hoofdrol. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post dinsdag.

Het is gebruikelijk dat seksscènes op een filmset besloten zijn. Jack Birch eiste echter aanwezig te zijn bij de opnamen. Volgens een crewlid was het een heel ongemakkelijke situatie. "Het was heel naar. Regisseur Eric Mandelbaum gaf aanwijzingen als 'harder' en 'sneller', terwijl de vader van Thora haar tegenspeler Dean Winters complimenten gaf."

De ouders van Thora, die als kindsterretje doorbrak in films als 'Hocus pocus' en 'Now & then', leerden elkaar kennen op de film set van de pornofilm 'Deep throat', waarin zij beiden een rol speelden.

In 'The winter of frozen dreams' speelt Birch een studente die door een pooier wordt aangezet tot moord. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen