Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prins William grijpt naar borst Braziliaanse babe

Shownieuws

Prins William heeft op een feestje naar de borst gegrepen van een Braziliaanse studente. Op een foto in boulevardkrant The Sun is dat duidelijk te zien.

De Britse prins William heeft op een feestje naar de borst gegrepen van een Braziliaanse studente. Op een foto in boulevardkrant The Sun is duidelijk te zien hoe William tussen twee brunettes poseert en daarbij de borst vasthoudt van het meisje aan zijn rechterkant. Naar verluidt zou hij zich hebben volgegoten met bier en sambuca.

De 18-jarige Ana Ferreira vertelt in de krant dat ze via via hoorde dat de prins op het feestje was. Samen met een vriendin zocht ze hem op. "Hij was nogal houterig aan het dansen op de samba. Er stonden allemaal meisjes om hem heen en hij poseerde voor foto's." Zelf vond ze het ook wel leuk om met William op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Tot ze ineens iets aan haar buste voelde kriebelen. "Toen ik de foto terugzag, snapte ik waarom hij zo stond te lachen."

Dezelfde avond werd de 24-jarige William ook gefotografeerd met de blonde Lisa Agar. Hij zou haar voor een slaapmutsje hebben meegnomen naar de barak van het Blues and Royals-regiment van de cavalerie, waar hij een opleiding volgt. Rond 04.15 zou hij haar weer hebben weggestuurd omdat hij moest slapen.

Een bron zegt in The Sun dat William behoorlijk op de knieën moet als hij zijn vriendin Kate Middleton weer ziet. "Dit is behoorlijk vernederd voor hen allebei."

William is niet de enige Britse royal die het recentelijk bont heeft gemaakt. Zijn 22-jarige broer Harry kwam onlangs in opspraak omdat een bij een nachtclub een fotograaf zou zijn aangevlogen. Prins Charles zou op zijn zachts gezegd niet blij zijn met het gedrag van zijn zoons. Volgens de bron kunnen William en Harry binnenkort rekenen op een pittig gesprek met hun vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen