Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hugh Grant date met ex-vriendin Jemima Khan'

Shownieuws

De liefde tussen Hugh Grant en Jemima Khan lijkt weer op te bloeien. The Sun meldt dat de acteur met zijn voormalige vriendin op stap is geweest in Londen.

De liefde tussen Hugh Grant en Jemima Khan lijkt weer op te bloeien. De acteur en zijn voormalige vriendin zouden, volgens de Britse krant The Sun, op stap zijn geweest in Londen. Het stel zette vorige maand na drie jaar een punt achter hun relatie.

De twee genoten van een maaltijd in een restaurant vlakbij het huis van Grant. Daarna gingen ze terug naar de stadsvilla van de ster. Khan zou het huis na anderhalf uur met een grote lach op haar gezicht hebben verlaten. "Ze zag eruit alsof ze blij was met hoe de avond was verlopen", zegt een getuige die de brunette in haar Mini zag stappen.

Naar verluidt liep de relatie van het stel op de klippen, omdat Jemima er niet tegen kon dat Hugh nog altijd intiem bevriend was met zijn ex-vriendin Liz Hurley. Grant, die bekend werd door zijn rollen in films als 'Notting Hill' en 'Four weddings and a funeral', had eerder dertien jaar lang een relatie met Hurley. De actrice trouwde begin deze maand met de Indiase zakenman Arun Nayar.

Jemima, de 33-jarige dochter van miljardair James Goldsmith, was eerder negen jaar getrouwd met de Pakistaanse politicus Imran Khan, met wie ze twee zoontjes heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen