Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg treedt donderdag op in Melkweg

Shownieuws

Rapper Snoop Dogg treedt donderdag op in de Amsterdamse Melkweg. Het concert is mogelijk ingelast omdat hij Engeland niet in mag.

Snoop Dogg geeft donderdag een ongepland optreden in de Amsterdamse Melkweg. De rapper is al enkele dagen in Nederland. Samen met collega Diddy stond hij zondag in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Waarschijnlijk is het extra concert ingelast, omdat de 35-jarige artiest vorige week de toegang werd ontzegd tot Groot-Brittannië, waar hij met Diddy vijf concerten zou geven. Snoop Dogg kreeg van de Britse autoriteiten geen visum.

Dinsdag maakten de hiphoppers bekend dat de concerten in Groot-Brittannië niet doorgaan. "Er was geen tijd meer om de show om te gooien", zei een woordvoerder. Eerder suggereerden concertorganisatoren dat Diddy alleen op het podium zou staan.

Vorig jaar werd Snoop Dogg ook al de toegang ontzegd tot het Britse grondgebied, nadat hij voor een opstootje had gezorgd op het Londense vliegveld Heathrow. Daarbij raakten zeven mensen lichtgewond.

Dinsdagavond zou de rapper, die eigenlijk Calvin Broadus heet, optreden in Londen. Daarna zouden concerten volgen in Manchester, Glasgow, Cardiff en Nottingham.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen