Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem en ex beloven zich te gedragen

Shownieuws

Eminem en zijn ex-vrouw zijn overeengekomen dat zij elkaar niet meer publiekelijk beledigen. De twee kwamen tot overeenstemming na inmenging van de rechter.

Eminem en zijn ex-vrouw Kim Mathers zullen elkaar niet meer publiekelijk beledigen. Dat zijn de twee maandag overeengekomen na inmenging van de rechter. Het stel heeft beloofd zich voortaan te gedragen in het belang van hun 11-jarige dochter Hailie.

De rapper uit Detroit sleepte zijn voormalige vrouw voor de rechter, omdat hij haar publieke beledigingen meer dan zat was. Kim gaf in meerdere radio- en televisie-interviews kritiek op haar voormalige jeugdliefde. Op een radiostation in Detroit kraakte Kim de bedkunsten van Eminem af.

De advocaat van Eminem zegt dat de uitspraak van de rechter zijn cliënt niet verbiedt om raps over Kim ten gehore te brengen. De 34-jarige artiest gebruikt vaak gemene teksten over Kim in zijn nummers. In het nummer '97 Bonnie and Clyde' beschrijft Eminem de fictieve moord op zijn ex.

Eminem, die eigenlijk Marshall Mathers heet, en Kim kregen in 1996 een dochter en trouwden in 1999. Drie jaar later liep het huwelijk op de klippen. Vorig jaar hertrouwden de twee, maar na drie maanden later gaf het stel er weer de brui aan. In december zijn ze officieel gescheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen