Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney en Justin plannen duet'

Shownieuws

Britney Spears en Justin Timberlake duiken samen de studio in om de Motown-klassieker 'You're all I need to get by' op te nemen. Timbaland is de producer.

Britney Spears en Justin Timberlake duiken samen de studio in om de Motown-klassieker 'You're all I need to get by' op te nemen. Het uit 1968 stammende nummer van Marvin Gaye wordt in een nieuw jasje gestoken en geproduceerd door rapper Timbaland. Dat meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle.

Eerder deze maand werd al bekend dat producer Timbaland met Britney en haar ex wilde samenwerken om de gevallen popdiva te helpen haar leven weer op de rails te krijgen. De zangeres, die in september beviel van haar tweede zoontje Jayden James, zou lijden aan een postnatale depressie.

Na intensief feestgedrag sinds haar scheiding van Kevin Federline werd La Spears enige tijd opgenomen in een ontwenningskliniek in Malibu. Vorige week werd ze uit de kliniek ontslagen nadat ze haar programma succesvol had afgerond. De precieze aanleiding van de opname van de 26-jarige zangeres is niet bekend.

Justin en Britney kennen elkaar van het kinderprogramma 'The Micky Mouse club', waarin ze allebei speelden. De twee hadden later vier jaar een relatie.

De situatie van Britney gaat de 35-jarige Timbaland, die hits scoorde met artiesten als Timberlake, Nelly Furtado en Jay-Z, aan het hart. "Ik voel haar pijn en dat raakt me."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen