Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska denkt aan ontwerpen eigen trouwjurk

Shownieuws

Mariska heeft al in haar hoofd hoe haar trouwjurk eruit moet komen te zien. "Als ik bij geen enkele jurk denk: ja, dat is 'm, ontwerp ik hem zelf."

Mariska heeft al precies in haar hoofd hoe haar trouwjurk eruit moet komen te zien. Als ze haar droomjurk niet kan vinden, ontwerpt ze hem zelf. "Als ik bij geen enkele jurk denk: ja, dat is 'm, ontwerp ik hem zelf", vertelt de grote liefde van Frans Bauer na een persconferentie. Frans en Mariska maakten maandag bekend volgend jaar aan het eind van de zomer in het huwelijksbootje te stappen.

Mariska was compleet verrast toen de volkszanger haar 15 december ten huwelijk vroeg. "Ik had het totaal niet verwacht en dat maakte het nog leuker", vertelt de blondine. Frans had die middag gehoord dat hij weer één minuut per uur mocht praten na een ingreep aan zijn stembanden. "Nadat ik ja had gezegd en hij mijn ring omgeschoven had, moest Frans alweer een uur stil zijn", zegt Mariska. "Ik ratelde maar door en Frans kon alleen maar ja knikken."

De ouders van het stel hoorden zondag voor het eerst van de trouwplannen van hun kinderen. "Het is voor iedereen nog heel vers", beseft de 33-jarige Frans. Hij heeft zijn schoonvader dus niet vooraf om de hand van Mariska gevraagd. "Zondag heb ik hem maar even aan zijn jasje getrokken; hij moest er nog even over nadenken", grapt de goedlachse Brabander. "Nee hoor, hij vindt dat zijn dochter in goede handen is bij mij."

Inmiddels heeft het stel al bedacht wie de getuigen moeten zijn. "We gaan die mensen binnenkort benaderen", vertelt de 33-jarige zanger. Ook weten ze al waar ze voor de wet en voor de kerk willen trouwen. Ze hebben ook al locaties bedacht voor het feest. "We willen daar nog niets over kwijt, want we gaan eerst een datum prikken", zegt Frans. Hij wil wel vertellen dat de huwelijksinzegening een familieaangelegenheid wordt en dat hij zeker een paar bevriende artiesten gaat uitnodigen voor de feestelijkheden. "Maar ja, iedereen heeft drukke agenda's", grapt hij. "Laten we eerst maar eens kijken wie er allemaal willen komen."

Over een reallifesoap die de aanloop naar het huwelijk laat zien, hebben de twee nog niet nagedacht. "We hebben het er nog niet over gehad", vertelt Frans. "We zijn ook nog niet door zenders benaderd, maar daar is het natuurlijk nog te vroeg voor."

Frans viel in enkele maanden tijd bijna 25 kilo af met behulp van het Sonja Bakker-dieet. Slanke Frans heeft de dieetgoeroe nog niet benaderd voor recepten voor een slanke bruidstaart, maar vindt het wel een goed idee. Maar Mariska wil daar niets van weten. "Op een bruidstaart moet slagroom", zegt ze stellig. Frans voegt eraan toe dat ze dan de volgende dag wel weer flink gaan sporten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen