Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole Smith stierf aan overdosis

Shownieuws

Anna Nicole Smith is overleden aan de gevolgen van een overdosis medicijnen. Dat staat in het autopsierapport dat maandag openbaar is gemaakt.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith is overleden aan de gevolgen van een overdosis medicijnen. Dat staat in het autopsierapport dat maandag openbaar is gemaakt. "We hebben geen sporen gevonden waaruit blijkt dat het om een misdrijf gaat", zegt een woordvoerder van politie in Florida. Ook zelfmoord en ziekte zijn uitgesloten.

Om welke medicijnen het precies gaat is niet bekend. Wel zegt de politie dat het niet gaat om illegale middelen, maar om medicijnen die in de Verenigde Staten op recept verkrijgbaar zijn.

De resultaten van de autopsie hebben lang op zich laten wachten, onder meer omdat de politie zei aanvullend bewijs te hebben gevonden. Om wat voor bewijs het ging, is niet duidelijk. Wel nam de politie acht zakken aan bewijsmateriaal mee uit de hotelkamer in Florida waar Smith bewusteloos was aangetroffen.

De voormalige playmate overleed op 8 februari nadat ze met spoed naar het ziekenhuis was afgevoerd. Ze was 39. Geruchten over drugs staken al snel na haar dood de kop op. Omdat haar zoon vijf maanden voor haar dood ook onder verdachte omstandigheden om het leven kwam, werd tevens gefluisterd dat het mogelijk in beide gevallen om een misdrijf ging. Een gerechtelijk onderzoek naar de dood van Daniel gaat donderdag van start op de Bahama's, waar hij overleed.

Anna Nicole werd geboren in Texas en groeide van topless danseres uit tot playmate van het jaar. Maar pas echt bekend werd ze toen ze de 89-jarige oliemagnaat J. Howard Marshall II trouwde, die een jaar later overleed. Sindsdien was Anna Nicole met zijn familie verwikkeld in een juridische strijd om de erfenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen