Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart wordt gezicht van Otto

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is het nieuwe gezicht van postorderbedrijf Otto. In een interview met de krant Bild vertelt de voetbalvrouw dat ze erg trots is.

Sylvie van der Vaart is het nieuwe gezicht van postorderbedrijf Otto. In een interview met de Duitse krant Bild vertelt ze erg trots te zijn dat het concern met haar wil werken. "Ik kan het nog steeds niet geloven", zegt de 28-jarige voetbalvrouw.

Verder vertelt de voormalige TMF-babe in het interview dat ook haar man, Rafael van der Vaart, erg blij voor haar is. Dat zijn vrouw straks in acht miljoen catalogussen staat, vindt de 24-jarige voetballer volgens Sylvie niet erg. "Hij begrijpt me, en is juist trots dat ik gevraagd ben." Sylvie staat model voor de zomer- en badcollectie van het magazine. "Hij vindt het niet erg dat ik in badpak op de cover sta, ik houd alleen van hem, voor mij bestaat er geen andere man dan Rafael", verzekert ze.

Van der Vaart verruilde twee jaar geleden de Amsterdamse voetbalclub Ajax voor het Duitse HSV. Sindsdien woont het stel in Hamburg. Vorig jaar kregen ze een zoontje, Damián.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen