Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mr. Bean op première in vertrouwde geelgroene mini

Shownieuws

Geen luxe slee voor Rowan Atkinson bij de première van zijn nieuwe film 'Mr. Bean's Holiday'. Hij kwam in zijn Mini.

Geen luxe slee voor Rowan Atkinson bij de première van zijn nieuwe film 'Mr. Bean's Holiday'. De hoofdrolspeler kwam in Londen aan in zijn vertrouwde geelgroene mini, meldt de Britse krant The Sun. Mr. Bean stapte uit, filmde het publiek, schudde handjes en deelde handtekeningen uit. "Het is goed om terug te zijn", zei de 52-jarige Atkinson, die Mr. Bean na tien jaar afwezigheid weer tot leven wekte.

In de film gaat de Engelsman op een eenvoudige vakantie naar Zuid-Frankrijk. Maar overal waar hij komt, ontstaat chaos, met als hoogtepunt zijn aanwezigheid op het filmfestival van Cannes. De film gaat maandag in Amsterdam in première, waar Mr. Bean geheel in stijl op de fiets zal arriveren.

Atkinson werd in 1990 als Mr. Bean bekend in de gelijknamige serie over een Engelsman die door zijn onhandigheid in allerlei hilarische situaties belandt. De serie liep tot 1995 en in 1997 verscheen de eerste Bean-film, 'Bean: The ultimate disaster movie', waarin de acteur een sullige museumbewaker speelt. Verder speelde Atkinson in films als 'Ratrace', 'Love actually' en 'Four weddings and a funeral'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen