Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer en Mariska gaan eindelijk trouwen

Shownieuws

Frans Bauer heeft zijn grote liefde Mariska eindelijk ten huwelijk gevraagd. Het huwelijk moet volgend jaar aan het eind van de zomer plaatsvinden.

Frans Bauer heeft zijn grote liefde Mariska eindelijk ten huwelijk gevraagd. Dat onthulde de 33-jarige zanger maandag tijdens een persconferentie in Breda. "Een vrouw als Mariska moet je aan je vastbinden", zei hij. "We hebben het met ringen bezegeld."

Mariska vertelde dat Frans aan de eettafel op zijn knieën is gegaan. Hij was eerder die dag voor controle aan zijn stembanden in het ziekenhuis en had beloofd op tijd thuis te zijn voor het eten. Om te herstellen van de poliep die was verwijderd mocht hij maar één minuut per uur praten. Die heeft hij toen benut om Mariska ten huwelijk te vragen. De kinderen waren getuige van het romantische tafereel. Toen ze Frans op zijn knieën zagen gaan riepen ze: 'Papa, wat doe je nou!'.

Het huwelijk moet volgend jaar aan het eind van de zomer plaatsvinden. Met de voorbereidingen is het stel nog niet begonnen. Mariska was bang dat als ze trouwboekjes zou kopen, de media er lucht van zouden krijgen en dat wilde ze niet. "Maar nu iedereen het weet zit ze morgen vast bij Mary Borsato", grapte Frans.

Frans en Mariska zijn ruim veertien jaar samen en hebben drie zoons, Christiaan, Jan en Frans. Het huwelijk tussen de twee vindt volgend jaar aan het eind van de zomer plaats. Het stel heeft laten weten in elk geval in de kerk te trouwen. Daarna is er een feest waar de pers bij aanwezig mag zijn. "Bij deze zijn jullie uitgenodigd voor het feest", sprak Bauer maandag de journalisten toe.

De populaire volkzanger vertelde verder dat zijn biografie op 12 april verschijnt. Een dag later komt zijn nieuwe single uit, 'Duizend lieve woorden', dat Frans omschrijft als een vrolijk liedje. Op 27 april geeft Bauer de eerste show in Ahoy sinds zijn operatie. Door de poliep op zijn stemband moest hij vorig jaar vijftien uitverkochte concerten afzeggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen